VÄLKOMMEN TILL OSS!

Micromatic har under sina snart 80 år på marknaden utvecklats till att bli en kontraktstillverkare inom skärande bearbetning, med en extremt hög toleransnivå, inom exempelvis fräsning, slipning, trådgnistbearbetning, svarvning samt uppmätning och protokollförda mätuppdrag. Micromatic är legotillverkade av komplexa artiklar med höga krav på precision.

Vår maskinpark för skärande bearbetning är mycket avancerad. Vi besitter teknik för att hantera MBD / PMI-solider i vår mätmaskin samt att jobba med dom flesta förekommande CAD-formaten. Vi arbetar främst med prototyper och förserier i mindre antal åt kunder med höga krav på precision och höga dokumentationskrav och leveranssäkerhet. FAI och andra typer av krav är vanligt förekommande hos oss.

Vi har också en avdelning med import och försäljning av pneumatiska och hydrauliska komponenter för fixturer och fastspänning, exempelvis, hydrauliska pumpar, tryckstegrare, spännverktyg, monteringspressar med mera.

Vilka produkter behöver du i ditt arbete? Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa dem!

Tillverkning

Skärande bearbetning är vårt största affärsområde med spetskompetenser inom prototyptillverkning och små serier. Från CAD/CAM till avancerad 5-axlig fräsning, Trådgnistning, Slipning, Montage, Svarvning.

Produkter

Pneumatiska/hydrauliska komponenter, för fixturer och fastspänning.
Pressning.
Tryckförstärkare för att höja befintliga hydraultryck.

Nyheter

Hedelius Acura 65

Vi byter ut en del äldre maskiner och ersätter med en modern 5-axlig maskin från MaskinFransson Beräknad installation i början av maj-juni

Läs mer »