Kategorier

Tillverkning

KUNDINFORMATION
Micromatic använder sig av modern Cad/Cam utrustning. För att underlätta vårt samarbete kan Ni skicka Era filer med E-post, helst då solidfiler. Vi hanterar dom flesta filformat som tex. Parasolid, Step, Iges, ProE, Inventor, Catia,UGII, SolidEdge. Samt givetvis DXF, Dwg.

Maskinparken

Äger eller arbetar du på ett företag inom tillverkningsindustrin som har höga krav på precision, dokumentation och leveranssäkerhet? Är du i behov av produkter som behöver specialtillverkas utefter dina önskemål och ritningar? Då har du kommit helt rätt!

Micromatic är legotillverkare av komplexa produkter med höga krav på precision. Vi har en avancerad maskinpark med 5-axliga maskiner för skärande bearbetning som ligger i framkant av det som finns på marknaden. Med vår tekniska expertis, långa erfarenhet och avancerade maskinpark kan vi bistå dig med produktion av komplexa artiklar inom skärande bearbetning, såsom fräsning, svarvning och trådgnistning.

Vi har även hög teknisk kompetens och erfarenhet för att hantera MBD / PMI-solider i vår mätmaskin, och vi jobbar med de flesta förekommande CAD-formaten. Vi arbetar främst med prototyper och förserier i mindre antal åt våra kunder. FAI och andra typer av krav är vanligt förekommande hos oss.

Intresserad av att komma i kontakt med oss? Skicka era filer med e-post, helst då solidfiler. Vi hanterar dom flesta filformat som Parasolid, Step, Iges, ProE, Inventor, Catia,UGII, SolidEdge, och även DXF, Dwg.